188 секции за гласуване на европейските избори ще бъдат открити за

...
188 секции за гласуване на европейските избори ще бъдат открити за
Коментари Харесай

Къде са секциите за гласуване в чужбина за евровота

188 секции за гласоподаване на европейските избори ще бъдат открити за българите зад граница на 26 май 2019 година Те са ситуирани в общо 64 страни.

Най-много са секциите в Германия и Англия - по 24. 

13 секции ще бъдат открити в Гърция, 16 - в Испания, 10 - във Франция.

Секциите в Съединени американски щати са единствено 5. Освен в посолството във Вашингтон, такива ще бъдат открити в Ню Йорк (2), Чикаго, Лос Анджелис и Чикаго. В Турция ще бъдат отворени 4 секции - в Анкара, Одрин, Истанбул и Бурса.

В Австрия ще бъдат открити 6 секции. В Белгия те са 6 на общо 4 местоположения в 3 града. 4 от секциите са в Брюксел - в посолството и в 

Постоянното посланичество на Република България към Европейски Съюз.

Пълния, утвърден от ЦИК, лист на изборните секции зад граница за европейските избори на 26 май 2019 година

Заради дребен брой подадени заявление ЦИК реши, че няма да отваря секции за гласоподаване в Пакистан, КНДР, Монголия, Етиопия, Нигерия, Индонезия, Виетнам, Афганистан, Ирак, Либия, Йемен, Сирия, Палестина, Кувейт и Египет.

За съпоставяне, секциите на предишните евроизбори през 2014 година са били с 12 по-малко и в единствено 35 страни, оповестиха от ЦИК.
Анкета Атака Българска социалистическа партия Вътрешна македонска революционна организация Волт Воля Възраждане Възход ГЕРБ Глас Народен Движение за права и свободи Движение 21 Демократична България Коалиция за България - АБВ Партия на зелените Патриоти за Валери Симеонов Десислава Иванчева - самостоятелен претендент Николай Ненчев - самостоятелен претендент Няма да гласоподавам Не съм решил за кого да гласоподавам гласувай резултати
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР